DIGNITY CHARITY GALLA

DU ER INVITERET!

Fredag
4. oktober 2019
KL. 18:00

HEART - Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2
7400 Herning

TILBRING EN MENINGSFULD OG BEGIVENHEDSRIG AFTEN SAMMEN MED DIGNITY

Jeg bekræfter hermed, at jeg gerne vil kontaktes af DIGNITY angående dette og lignende events.

Ja tak, jeg vil gerne modtage DIGNITYs nyhedsbrev.

Prisen pr. gæst er 1.495 kr. Et helt bord med plads til 10 gæster koster 14.500 kr. Prisen er fradragsberettiget.

Når du tilmelder dig, sender vi dig en bekræftelse via email. I løbet af to arbejdsdage vil du desuden modtage en faktura via email.

DE MENNESKER, DU GØR EN FORSKEL FOR

Der bor mere end 30.000 mennesker i Danmark, der har været udsat for tortur. De har overlevet noget at det grusomste, man kan blive udsat for, og de traumatiske oplevelser har sat dybe spor – ikke kun hos den enkelte, men hos hele familien. Med din deltagelse i vores velgørenhedsmiddag i år er du med til at gøre en forskel for disse traumeramte mødre, fædre og børn.

DET GÅR PENGENE TIL

Alle indtægter fra aftenen går ubeskåret til DIGNITYs arbejde med torturofre og deres familier, så de kan finde vejen tilbage til et meningsfuldt liv. Til gavn for det enkelte torturoffer, familien og samfundet.

AFTENENS PROGRAM

Musik

Isam B laver sjælfuld musik, der går dybt ind og spidder livets essens. Han skaber sange ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. Det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det smukkeste ud af livet. Hans stemme er kendt for at røre og ramme publikum, og med sange som “I Danmark er jeg født” har Isam B skrevet sig ind i den danske musikarv. Du vil kunne nyde hans sangstemme i løbet af aftenen.

Visuel Talk

Den anerkendte krigsfotograf Jan Grarup har i løbet af sin 25-årige karriere fotograferet flere af historiens mest skælsættende menneskerettighedskrænkelser, naturkatastrofer og konflikter. Grarups arbejde afspejler hans tro på fotojournalistikkens rolle som et vidne- og hukommelsesinstrument - og nødvendigheden af at give en stemme til de mennesker, der ellers aldrig ville være blevet hørt. Jan vil fortælle historien om tre nøje udvalgte billeder denne aften og billederne vil senere kunne erhverves på den eksklusive auktion.

Talk

Sara Omar er menneskerettighedsforkæmper og prisvindende dansk-kurdisk forfatter til den anmelderroste bog Dødevaskeren. Hendes fortælling om pigen Frmesk, der gennemlever et helvede af patriarkalsk undertrykkelse, fysisk og psykisk vold og umenneskelig behandling i Kurdistan og senere Danmark, solgte i over 50.000 eksemplarer den første måned. Siden udgivelsen for over et år siden har Sara Omar holdt stribevis af foredrag for fulde huse og modtaget en række priser og udmærkelser. Hun vil holde oplæg og læse op fra sin bog i løbet af aftenen.

EN UNIK BELIGGENHED
HEART - HERNING MUSEUM OF CONTEMPORARY ART

3-RETTERS MIDDAG,
SNACKS OG BOBLER

VELKOMST-APERITIF
OG FRI BAR

FRA MARIE BRIZARD
CHARITY AUKTION

Aftenens program byder også på en velgørenhedsauktion i samarbejde med Bruun Rasmussen

Donationer fra blandt andre:

2ndday
Søren Le Schmidt
Decadent
Ecooking
Jan Grarup

DIGNITY CHARITY GALLA ER SPONSORERET AF:

HVIS DU ELLER DIN VIRKSOMHED HAR LYST TIL AT DONERE EFFEKTER TIL VORES AUKTION, ELLER SPONSORERE EN DEL AF EVENTET, TØV DA IKKE MED AT KONTAKTE OS

Kamilla Bjørn Drøidal
Chef for Kommunikation og Fundraising
KBD@dignity.dk
+45 51398249