DIGNITY DAY 2018

DIGNITY DAY er dagen, hvor hele familien samles omkring god musik, sjove aktiviteter for børn og voksne, lækker mad og drikke. Alt sammen for at sætte fokus på en sag, som kan være hård og svær at tale om – nemlig tortur.

Langt de fleste torturofre bliver i deres hjemland eller flygter til nærområderne. For eksempel bor der lige nu rigtig mange syriske torturofre i Jordan og Libanon. Her gør de alt for at genopbygge deres liv. Men med alvorlige fysiske og psykiske traumer kan det være svært uden professionel hjælp. I DIGNITY arbejder vi for, at torturofre i Mellemøsten og Nordafrika får adgang til god og professionel rehabilitering. Og det er det arbejde, vi sætter fokus på med DIGNITY Day 2018.

Live fra den store scene kan du i år opleve: PLACE ON EARTH, TEITUR og NOAH!

Det er femte år i træk, at DIGNITY kalder til folkefest i Kongens Have. Det gør vi, fordi fællesskab og kærlighed er det stærkeste våben i kampen mod den systematiske ondskab, som tortur repræsenterer. Også i år vil Jes Dorph Petersen og Sarah Grünewald styre slagets gang fra den store scene dagen igennem.

PROGRAM

13.00: DIGNITY DAY 2018 åbner

13.20: Børneteltet: Koncert med Kalle fra Ramasjang

14.15: Børneteltet: Nina fra “Sanglege – Børnesange med fagter”

15.30: Koncert: PLACE ON EARTH

17.45: Tale: Karin Verland, Direktør i DIGNITY

18.00: Koncert: TEITUR

20.45: Koncert: NOAH

22.00: Tak for i år!

TEITUR

Færøsk fødte Teitur Lassen er en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy, over 1000 koncerter og 8 studiealbums i bagagen, har Teitur bevist sit talent for at fænge lytteren med forførende toner.

Til DIGNITY DAY vil du kunne opleve Teitur alene på scenen med både ældre hits og nye værker.

PLACE ON EARTH

Sjældent har en X-Factor vinder stået så funklende klart og haft så meget på hjerte rent kunstnerisk, som det er tilfældet med den helt unikke trio Place On Earth.

Gruppen har i år takket ja til at give en helt særlig og sjælden koncert på årets DIGNITY DAY, med både egne numre og hits fra X-Factor. Alt sammen bakket op af et skarpt liveband.

NOAH

NOAH er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde. Med den velkendte, nordiske tone af melankoli har sangerens singler domineret de danske radiostationer og streamingtjenester siden debuten i 2012.

Siden 2016 har NOAH spillet den ene udsolgte koncert efter den anden, og vi er begejstrede for at kunne præsentere ham i Kongens Have på denne helt særlige dag.

Bliv
frivillig til
DIGNITY DAY
2018
Kunne du tænke dig at være med til at afvikle et stort velgørenhedsarrangement i Kongens Have?

Som frivillig er du med til at sikre, at DIGNITY DAY 2018 bliver en succes! Vi har brug for hænder til lidt af hvert – så hvis du for eksempel har talenter indenfor ansigtsmaling, barsalg, avisuddeling, eventopbygning (eller nedtagning), så vil din hjælp blive modtaget med stor taknemmelighed. Vores frivilligkoordinator vil til gengæld sørge for, at du får en dag med fedt fællesskab og god stemning – alt imens du støtter DIGNITYs arbejde til fordel for torturofre.

For mere information eller tilmelding skriv til
Nina Visholm:
nivi@dignityinstitute.dk
Frivilligkoordinator ved DIGNITY.

Håber, vi ses til DIGNITY DAY 2018!

Sjov
for børnene til
DIGNITY DAY
2018

Kalles World Tour

Kalle er kendt fra Ramasjang, hvor han har rejst Danmark tyndt og skabt musik sammen med dygtige børn. Han har desuden skabt sig en usædvanlig karriere med sit one-man-show ‘Kalles World Tour’.
”Der er musik i alt og alt er musik” siger Kalle og laver musik med balloner, boremaskiner, pivedyr, ridderhjelme og meget mere.
Kalle spiller i Børneteltet fra klokken 14.

Børneaktiviteter

På årets DIGNITY DAY vil der være et fantastisk børneland! Du kan for eksempel besøge vores dygtige ansigtsmalere og blive tryllet om til lige det, du har lyst til. For eksempel en farverig sommerfugl eller Spiderman?

Du kan også give den gas i vores tumlehjørne hele dagen (13.00-17.00), hvor du blandt andet kan prøve vores store hoppeborg.

MAD & DRIKKE

Beirut Street Kitchen

Sweet Street

LéLé

Lek's Thai Food

The Black Cock

Vin & cocktails

TRUMP IT! Lager Against Torture

På årets DIGNITY DAY har vi én øl på hanerne – nemlig DIGNITYs egen TRUMP IT! – LAGER AGAINST TORTURE. Den er brygget af Nørrebro Bryghus og er en økologisk, gylden lager med en dejlig humlesmag! Og ikke nok med, at den smager godt: Når du køber en TRUMP IT! i en af vores barer, så støtter du samtidig DIGNITYs arbejde med hele 15 kr.!

Vi siger stor tak til Cph Volunteers for at hjælpe til ved dette års DIGNITY DAY