Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram åbner foransøgninger til kommunikationsfond

Dansk-Arabisk Partnerskabsprograms (DAPP) kommunikationsfond er finansieret af Udenrigsministeriet og tildeler midler til projekter, der gennem forskellige former for kommunikation fortæller om rammebetingelserne for unges beskæftigelse som iværksættere, entreprenører og i jobs, der matcher deres forventninger, håb og drømme. Ansøgningsfrist d. 1. februar 2024.

Fonden giver organisationer, virksomheder og privatpersoner mulighed for at lave innovative kommunikationsaktiviteter fokuseret på DAPPs indsatser for at skabe bedre liv for unge i Jordan, Marokko, Egypten og Tunesien. Målet er at støtte troværdige og engagerende kommunikationsaktiviteter, som giver
indblik i, hvordan unge er med til at transformere regionen med deres kamp for rettigheder.

”Hvis du brænder for at kommunikere om unge i MENA-regionen, så er DAPP kommunikationsfond måske noget for dig. Hvad end du vil lave podcasts, et folkemøde-event, kunstudstillinger eller en helt anden, nytænkende kommunikationsform, så kan DAPP kommunikationsfond give dig midler til at føre dine ideer ud i livet,” siger Jakob Silas Lund, der bestyrer fondens sekretariat.

Anden gang midler uddeles

Fonden bevilger hvert år i alt halvanden million kroner. 2024 er det andet år, midler uddeles. Det sker under temaet:

Unge i Marokko, Tunesien, Egypten og Jordan – mellem arbejdsløshed og jobs
– Barrierer, drømme og initiativer

De tildelte midler kan bruges til aflønning, rejseomkostninger og andre udgifter forbundet med produktion og implementering af kommunikationsaktiviteterne. Der er deadline for ansøgninger den 1. februar 2024 kl. 12:00. Ansøgningsskema og yderligere information findes på www.dapp.dk.

DAPP har siden 2003 arbejdet med partnerorganisationer i Mellemøsten og Nordafrika som led i den generelle danske udenrigs- og udviklingspolitik. DAPP sigter mod at styrke menneskerettigheder og sikre beskæftigelse for unge i DAPP-landene.

Kontaktinfo:

DAPP kommunikationsfonds bestyrer: Jakob Silas Lund, +45 28 68 31 27, jsl@ncg.dk

Seneste nyheder