DIGNITY henter ny klinikchef fra Det Nationale Sorgcenter

Det bliver Nikolai Cerisier Roitmann, der er specialist i psykotraumatologi og kommer fra en stilling som chef for behandling og rådgivning i Det Nationale Sorgcenter, som 1. maj 2024 tiltræder som ny chef for DIGNITY’s rehabiliteringsklinik for traumeramte flygtninge.
Nikolai Cerisier Roitmann, ny chef for DIGNITY's rehabiliteringsklinik
Nikolai Cerisier Roitmann, ny chef for DIGNITY's rehabiliteringsklinik

»Jeg har fulgt behandlingsområdet og DIGNITYs meget kompetente indsats med fokus på tværfaglig behandling og et helhedsorienteret syn på patienterne i mange år. Derfor glæder jeg mig også til at være med til at sætte fokus på de behov, som målgruppen har, og være med til at videreudvikle behandlingsindsatsen«, siger Nikolai Cerisier Roitmann.

Rasmus Grue Christensen, der er direktør i DIGNITY, glæder sig også til, at den nye klinikchef tiltræder:

»Jeg ser meget frem til samarbejdet med Nikolai. Han er en stærk faglig og professionel leder med et indgående kendskab til traumeramtemålgrupper, som både kommer til at være med til at styrke og gøre vores behandlingstilbud mere tilgængeligt for børn og voksne med traumer samt fortsætte det gode samarbejde, vi har med regioner og kommuner til gavn for landets traumeramte flygtninge«.

Foruden at komme fra en stilling som chef for behandling og rådgivning i Det Nationale Sorgcenter har DIGNITY’s nye klinikchef ledererfaring som afsnitsleder på psykoterapeutisk center Stolpegården samt erfaring som kliniskpsykolog inden for behandling af PTSD bl.a. i arbejdet med veteraner og flygtninge.

Om DIGNITY

DIGNITY er en international menneskerettighedsorganisation, der siden 1982 har arbejdet for en verden fri for tortur og vold. DIGNITY’s behandlere har i over 40 år behandlet torturoverlevere og andre traumeramte flygtninge for deres traumer.

For yderligere oplysninger eller en kommentar, kontakt venligst presserådgiver, Marie Torp Christensen, på 27577349 eller matc@dignity.dk.

Seneste nyheder