DIGNITY henter to Christiansborg-profiler

DIGNITY har ansat Niels Rohleder som ny presse- og kommunikationsrådgiver, der skal bidrage til at styrke organisationens mediearbejde og advocacy for menneskerettigheder og hjælp til traumatisererede flygtninge – både i Danmark og i resten af verden. Niels Rohleder har en fortid som journalist ved Information, studielektor på RUC, lærer på Vallekilde Højskole og har senest arbejdet som politisk rådgiver hos Enhedslisten.

Desuden har DIGNITY ansat Tine Vestergaard Jacobsen som ny international programrådgiver, der blandt andet skal bidrage til at styrke DIGNITY’s relationer til internationale partnere og donorer. Tine Vestergaard kommer fra en stilling som politisk rådgiver hos Radikale Venstre og har tidligere arbejdet i en årrække hos Dansk Flygtningehjælp.

Direktør for DIGNITY, Rasmus Grue Christensen udtaler:

»Jeg er glad for at byde velkommen til to stærke kapaciteter som Niels og Tine, der med deres erfaringer fra blandt andet Christiansborg skal hjælpe os med at styrke vores globale kamp for en verden uden tortur og hjælp til traumatiserede flygtninge«.

Seneste nyheder