DIGNITY indgår et nyt samarbejde med Socialstyrelsen for at hjælpe børn og unge med tværkulturelle problemstillinger

DIGNITY er pr. 1. august blevet en del af et landsdækkende leverandørnetværk i VISO, som står for Nationale videns- og specialrådgivningsorganisation under Socialstyrelsen.

VISO bistår kommuner, borgere og kommunale, regionale og private tilbud med vejledende -og specialrådgivning, udredning og vidensydelser i de mest specialiserede sager på social-og specialundervisningsområdet.

DIGNITY skal rådgive fagfolk og borgere inden for området socialt udsatte børn og unge med tværkulturelle problemstillinger.

Projektleder i DIGNITY, Sara Toftgaard Vinsteen, glæder sig over det nye samarbejde:

»Vi er stolte af, at vi er blevet en del af VISO’s landsdækkende leverandørnetværk, hvor DIGNITY nu skal levere specialrådgivning, udredning og vidensarbejde om udsatte børn og unge inden for vores målgruppe. Vi har i DIGNITY et stort ønske om at samarbejde med relevante instanser, og det er glædeligt, at vores specialiserede viden nu kan komme endnu flere til gavn. Vi ser frem til at være med til at sikre kvaliteten af indsatser for målgruppen og til at bidrage til at styrke de fagprofessionelles samarbejde omkring de konkrete sager.«.

Seneste nyheder