Arv og testamente

Når du tænker DIGNITY ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for os og de mennesker, vi hjælper.

I DIGNITY er vi afhængige af bidrag fra private, virksomheder og fonde, og alle bidrag – store som små – gør en markant forskel.

Hvis du vil støtte DIGNITYs kamp mod tortur og være med til at sikre, at de mennesker, der har været udsat for tortur får den rette hjælp, kan du testamentere et beløb direkte til DIGNITYs arbejde.

Hvordan bliver pengene brugt?

Når du støtter DIGNITY, går størstedelen af dit bidrag til kampen mod tortur og behandling af torturofre og andre stærkt traumatiserede flygtninge i Danmark. Derudover er vi repræsenteret i 20 lande, hvor vi samarbejder med lokale partnerorganisationer om at bekæmpe tortur og hjælpe torturoverlevere og deres familier videre i livet.

Støt et godt formål og spar arveafgiften

Hvis du ønsker at støtte DIGNITY og samtidig gerne vil efterlade mere til dine arvinger, så er den såkaldte 30% løsning måske relevant for dig. Løsningen går kort fortalt ud på, at DIGNITY står for at betale arveafgifterne, så dine arvinger ender med at få mere af arven udbetalt. Vi anbefaler, at du ser Legal Desks video om 30% løsningen.

Hvordan gør jeg?

For at gøre det nemt for dig at testamentere til DIGNITY, har vi indgået et samarbejde med virksomhederne Dokument24 og Legal Desk. De har udviklet en online selvbetjeningsløsning til velgørende organisationer, hvorigennem du nemt og gratis kan testamentere direkte til DIGNITY.

Støt gennem et testamente

Mange vælger at oprette et testamente, hvor de fordeler arven mellem deres familiemedlemmer samtidig med, at de donerer arv til DIGNITY. Hvis du ønsker at gøre det samme, så kan du gratis oprette dit fulde testamente hos Dokument 24. Testamentet er gratis, når DIGNITY er betænkt i testamentet.

Støt gennem et legat

Du kan også vælge at støtte vores arbejde ved at udfylde en formular – også kaldet et Legat, som er udarbejdet af Legal Desk til formålet. Uanset om du har et testamente i forvejen eller ej, er det muligt for dig at give legat på et valgfrit beløb til DIGNITY.

Når du har udfyldt den ene eller anden formular, så vil du modtage dokumentet klar til underskrift. Det er først, når du har underskrevet dokumentet, at dokumentet er gyldigt. Dokumentet skal underskrives foran en notar eller foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger.

Det er altid muligt at lave ændringer i dit testamente, selvom du har underskrevet det.

Hvis du har spørgsmål til denne side eller vores arbejde generelt, er du altid velkommen til at kontakte os på fundraising@dignity.dk