Ledige stillinger

Om DIGNITY
DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig institution. DIGNITY rehabiliterer torturoverlevere, der har opnået asyl i Danmark, har udviklingssamarbejde med organisationer i et antal udviklingslande og forskning i årsager til – og følger af tortur, udvikling af behandlingsmetoder og forebyggelse af tortur. Du kan læse mere om DIGNITY og DIGNITYs arbejde her på hjemmesiden.

DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge vores stillinger uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.


HR-manager - med lyst og vilje til at gøre en forskel for DIGNITYs medarbejdere

Har du mod på et job, der spænder fra juridisk til strategisk HR? Er du en dedikeret leder med solid erfaring på hele HR-paletten? Og brænder du for at gøre en forskel for vores medarbejdere? 

Så kan DIGNITY- Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende stilling som HR-manager i en dynamisk og udviklende organisation.

Ansøgning skal være modtaget hos DIGNITY senest d. 15. marts 2019.

Vi afholder 1. samtale den 22. marts 2019.

Tiltrædelse den 1. maj.

Presse- og kommunikationsmedarbejder (Barselsvikar)

Ønsker du at arbejde med menneskerettigheder? Har du en særdeles skarp pen og en grundlæggende forståelse for den gode historie? Er du nysgerrig, fuld af gå-på-mod og handlekraft? Har du lyst til at indgå i et stærkt team præget af høj faglighed og god energi? Ønsker du at gøre en forskel og hjælpe os med at formidle budskaber, der både sætter DIGNITY på dagsordenen samt rejser midler til DIGNITYs arbejde?

Så er du måske den presse- og kommunikationsmedarbejder, vi står og mangler i vores fundraising- og kommunikationsafdeling i DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur.

Ansøgning skal være modtaget hos DIGNITY senest d. 15. marts 2019.

Vi afholder løbende samtaler med tiltrædelse d. 1. maj 2019.