Ledige stillinger

Om DIGNITY
DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig institution. DIGNITY rehabiliterer torturoverlevere, der har opnået asyl i Danmark, har udviklingssamarbejde med organisationer i et antal udviklingslande og forskning i årsager til – og følger af tortur, udvikling af behandlingsmetoder og forebyggelse af tortur. Du kan læse mere om DIGNITY og DIGNITYs arbejde her på hjemmesiden.

DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge vores stillinger uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

DIGNITY søger ny piccoline/piccolo med flair for service og overblik (20 timer)

Har du lyst til en spændende og tempofyldt hverdag med ansvar, humor og teamspirit? Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en deltidsstilling som piccoline/piccolo i en dynamisk og udviklende organisation. 

I rollen som piccoline/piccolo får du et alsidigt og selvstændigt job, hvor du i samarbejde med vores nuværende piccoline har ansvaret for, at DIGNITY altid fremstår indbydende og præsentabelt for vores gæster, klienter og medarbejdere.