Ledige stillinger


DIGNITY søger en studentermedhjælper til vores sundhedsfaglige afdeling

Er du stærk inden for de sundhedsvidenskabelige forskningsmetoder, og har du lyst til at arbejde i et tværkulturelt felt i en stor international menneskerettighedsorienteret organisation?

Så kan DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende stilling som studentermedhjælper i en dynamisk og udviklende organisation.

DIGNITY’s Talent Programme for Students

Call for applications for Spring Season 2019

Are you looking for a unique opportunity to contribute to the global fight against torture and organized violence as part of your study programme? Are you driven by a desire to learn and to put knowledge to work? Do you have a documented interest in DIGNITY’s field of work and a strong academic record? If so, this is the call for you.

DIGNITY søger en klinikleder til vores klinik

Vi leder efter en fagligt stærk leder til vores private klinik, som er verdensførende inden for behandling og rehabilitering af torturoverlevere. Brænder du for ledelse og tværfagligt arbejde af højeste kvalitet, så er det måske dig, vi leder efter?

DIGNITY søger ny piccoline/piccolo med flair for service og overblik

Har du lyst til en spændende og tempofyldt hverdag med ansvar, humor og teamspirit? Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en fuldtidsstilling som piccoline/piccolo i en dynamisk og udviklende organisation.