Ledige stillinger

Om DIGNITY
DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig institution. DIGNITY rehabiliterer torturoverlevere, der har opnået asyl i Danmark, har udviklingssamarbejde med organisationer i et antal udviklingslande og forskning i årsager til – og følger af tortur, udvikling af behandlingsmetoder og forebyggelse af tortur. Du kan læse mere om DIGNITY og DIGNITYs arbejde her på hjemmesiden.

DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge vores stillinger uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.


Controller – skarp formidler og analytiker

Vil du være med til at drive en spændende og kompleks økonomi som underbygger DIGNITYs arbejde for en verden fri for tortur? DIGNITY søger en controller, som kan bidrage til en ambitiøs og effektiv økonomistyring i vores organisation.

Ansøgningsfrist: 14. juni

Legal officer with solid experience in human rights

DIGNITY- Danish Institute Against Torture is seeking a legal officer with solid experience in human rights, advocacy and reform of the justice sector in a development context for our country office in Tunis, Tunisia. is that you?