DIGNITY får ny kommunikationschef

Tarek Omar bliver ny kommunikationschef i DIGNITY efter et år ved posten som pressechef.

Fra 1. september skal Tarek Omar stå i spidsen for DIGNITYS kommunikationsafdeling, hvor han afløser Kamilla Bjørn Drøidal, der bliver ny sekretariatschef i LOKK.

32-årige Tarek Omar har siden september sidste år har været pressechef i DIGNITY og vil fremover få ansvaret for presse, kommunikation, koordination af politisk interessevaretagelse i Danmark og national fundraising. Han indtræder også i DIGNITY’s ledergruppe.

Rasmus Grue Christensen, direktør i DIGNITY, siger:

»Jeg er meget glad for, at Tarek har sagt ja til at blive ny kommunikationschef hos os. DIGNITY er i dag den ledende globale aktør inden for vidensbaseret forebyggelse af tortur og vold samt rehabilitering af traumatiserede ofre, og det forpligter. I de kommende år vil vi bl.a. styrke vores kampagne- og fortalerarbejde markant til gavn for mange flere – både i Danmark og i resten af verden. Tarek vil bidrage til at gøre disse store ambitioner til virkelighed«.

Før DIGNITY var Tarek Omar ansat som journalist og redaktør ved Politiken, hvor han bl.a. har været udsendt til Bruxelles og i mange år fungerede som debatredaktør for avisen. Han er derudover uddannet i historie og journalistik fra Syddansk Universitet samt forfatter to skønlitterære bøger.

Foto: Thomas Borger

Seneste nyheder