Traumeforsker bliver ny chef for national rehabilitering i DIGNITY

Marie Høgh Thøgersen bliver ny afdelingschef for national rehabilitering i DIGNITY.

DIGNITY har efter en grundig ansættelsesproces udpeget 42-årige psykolog og forsker Marie Høgh Thøgersen som ny chef for national rehabilitering. Hun vil her stå i spidsen for en afdeling med læger, psykologer, socialrådgivere, tolke og fysioterapeuter, der hver dag behandler traumeramte flygtninge og deres familier i DIGNITY’s klinik i København.

Marie Høgh Thøgersen kommer fra en stilling som forskningsansvarlig chefpsykolog i DIGNITY, hvor hun i de seneste fem år blandt andet har stået i spidsen for udviklingen af en national forskningsdatabase, der samler klinisk data på tværs af fem specialiserede danske klinikker. Senest har hun fungeret som konstitueret afdelingschef.

»Marie Høgh Thøgersen er en meget stærk faglig profil med stor indsigt i traumeområdet og solid praktisk erfaring som psykolog. Desuden er hun en dygtig leder. Med Marie i spidsen styrker vi nu vores vidensbaserede og højt specialiserede rehabiliteringsarbejde i Danmark. I de kommende år vil vi dermed kunne gøre en større forskel for endnu flere traumatiserede flygtninge«, siger DIGNITYs direktør Rasmus Grue Christensen.

Marie Høgh Thøgersen er uddannet psykolog og PhD. fra Københavns Universitet, samt godkendt specialist i klinisk psykolog. Hun har tidligere arbejdet som chefkonsulent i Socialforvaltningen i Københavns Kommune og modtaget sin kliniske træning på bl.a. Rigshospitalets Krisepsykologiske Enhed. Marie Høgh Thøgersen indtræder også i DIGNITY’s ledergruppe.

Seneste nyheder